За нас

Магазини за бельо „Nikol” са едни от най-предпочитаните от българските потребители. Ние предлагаме богато разнообразие качестевено бельо от български и чуждестранни производители както онлайн, така и в магзините ни в София. Дългогодишният опит ни дава възможност да осигурим все по-добро обслужване и да задоволим интересите на нашите клиенти. Стремим се да създадем удобство и приятна обстановка в нашите магазини и да помогнем на всеки да открие точно това, което търси за себе си. Нашият екип работи с усмивка и това кара всеки да се върне отново при нас.

Нашите предложения

Ние предлагаме елегантно, нежно, предизвикателно и удобно висококачествено бельо, голямо разнообразие от бански костюми, чорапи и чорапогащи, нощнички, корсети и секси предложения за по-смелите дами. Стартирайки с най-доброто от българските производители на луксозно бельо, сега в магазини „Nikol” можете да откриете модели бельо от цял свят. Изненадваме своите клиенти с нашите специални предложения през цялата година.

Защо „Nikol” ...

Широката гама от марки ни позволява да предлагаме качествено бельо на цени достъпни за всеки. Нашите клиенти могат свободно да направят своя избор и да предпочетат моделите, които отговарят на потребностите и възможностите им. Внимателно подбираме всеки модел, който предлагаме, като се стремим да поддържаме високо ниво, атрактивност и уникалност. Клиентите ни могат да се възползват от намаленията, които правим през годината, както и да получат подарък, когато пазаруват при нас. Бельото е важна част от нашия гардероб и нашата цел е да предлагаме най-доброто на българския пазар. Разширявайки търговската си мрежа, ставаме все по-достъпни и това е част от успешното развитие на фирма „Никол”.

Продукти