Фигурален чорапогащник


Фигурален чорапогащник Patty

Фигурален чорапогащник Patty

Фигурален, прозрачен чорапогащник, имитиращ 7/8 чорапи мрежа, с удобна плетка и плосък шев. Памучно парче в размери 3 и 4. Невидимо подсилена част на пръстите...

17.90 лв.

Фигурален чорапогащник Natasha

Фигурален чорапогащник Natasha

Модерен фигурален чорапогащник от микрофибър, направен по 3D технология от най-висококачествените еднопластови прежди. Имитира 7/8 чорапи.Перфектното допълнение към всеки стилен тоалет...

9.90 лв.

Фигурален чорапогащник Vintage bow

Фигурален чорапогащник Vintage bow...

Фигурален чорапогащник от микрофибър с удобна плетка и плосък шев. Невидимо подсилена, гладка част на пръстите. Памучно парче в размери 3 и 4. 87% полиамид 13% еластан..

17.90 лв.

Фигурален чорапогащник с ръб Taboo

Фигурален чорапогащник с ръб Taboo...

Фигурален чорапогащник с плосък шев. Памучно парче в размери 3 и 4. Невидимо подсилен пръст.Първото нещо, което привлича вниманието, са богатите наситено червени и черни орнаменти, които се п..

16.90 лв.

Фигурален дамски чорапогащник Love affair

Фигурален дамски чорапогащник Love affair...

Флорални мотиви върху класически черни чорапогащи. Това е ефектния модел, който присъства на модните подиуми от няколко сезона. Моделът Love Affair, комбиниран с черна риза и вталена пола ще ..

16.90 лв.

Фигурален чорапогащник на цветя Lily rose

Фигурален чорапогащник на цветя Lily rose...

Черен чорапогащник с фигури на рози. Моделирана част на пръстите. Памучно парче в размери 3 и 4. Изработен в 3D технология от най-висококачествени плетени прежди за по-голяма здравина и мекот..

17.90 лв.

Фигурален чорапогащник Elizabeth

Фигурален чорапогащник Elizabeth

Чорапогащник от микрофибър с фигури, непрозрачен, матов, с плосък шев. Памучно парче в размери 3 и 4. Невидимо подсилени пръсти.Ако никога не сте носили жартиери, започнете с ELIZABETH - чора..

16.90 лв.

Фигурален чорапогащник Flora

Фигурален чорапогащник Flora

Тънък дамски фигурален чорапогащник на цветя...

14.90 лв.

Фигурален чорапогащник на райе Adriana

Фигурален чорапогащник на райе Adriana...

Черен дамски фигурален чорапогащник на вертикални райета, които оптично ще издължат крака Ви. Висококачествен, изработен с плоски шевове и памучно парче...

18.90 лв.

Фигурален чорапогащник на точки Selena
TOP

Фигурален чорапогащник на точки Selena...

Фин фигурален чорапогащник на точки, който имитира мрежа. Без ограничител на талията и на пръстите. С плоски шевове и памучно парче...

15.90 лв.

Фигурален чорапогащник Estera

Фигурален чорапогащник Estera

Фигурален чорапогащник с плътност 50 den, с плоски шевове и памучно парче. Произведен по 3D технологията за по - голяма здравина и еластичност...

16.90 лв.

Фигурален чорапогащник Scarlet

Фигурален чорапогащник Scarlet

Елегантен чорапогащник за любителите на красотата и новите модни тенденции. Имитиращ 7/8 чорапи, изработен по новата 3D технология. Плътността в долната част е 100 den, а в горната част е 40 ..

18.90 лв.

Фигурален чорапогащник Monica

Фигурален чорапогащник Monica

Фигурален чорапогащник, който изглежда зашеметяващо и създава илюзията за по - дълъг и строен крак.Изработен по 3D технологията, която гарантира комфорт и здравина.*Уважаеми клиенти, възможно..

18.90 лв.

Фигурален чорапогащник Lumia

Фигурален чорапогащник Lumia

Секси чорапогащник на точки, имитиращ чорапи за жартиери. Плътност 40 den.*Уважаеми клиенти, възможно е да съществува забавяне в актуализацията на реалните наличности на продуктите.Очаквайте ..

14.90 лв.

Фигурален чорапогащник Kate

Фигурален чорапогащник Kate

Елегантен фигурален чорапогащник, изработен по 3D технологията, имитиращ 7/8 над коляното, с лъскава нишка в горната част.Горната част на чорапогащника е гладка. Моделът е изработен от микроф..

19.90 лв.

Показани 1 от 15 | 95 (7 Страници)

Фигурален чорапогащник