Чорапи и чорапогащи


Фигурален чорапогащник на точки Selena

Фигурален чорапогащник на точки Selena...

Фин фигурален чорапогащник на точки, който имитира мрежа. Без ограничител на талията и на пръстите. С плоски шевове и памучно парче...

15.90 лв.

Фигурален чорапогащник Estera

Фигурален чорапогащник Estera

Фигурален чорапогащник с плътност 50 den, с плоски шевове и памучно парче. Произведен по 3D технологията за по - голяма здравина и еластичност...

16.90 лв.

Плътен чорапогащник microfibre 80 den

Плътен чорапогащник microfibre 80 den...

Плътен класически чорапогащник от микрофибър с дебелина 80 den. Без ограничител, с плоски шевове и подсилен на пръстите. В размери 3 и 4 е с памучно парче, а в размер 5 е с допълнително парче..

10.90 лв.

Бели чорапи за жартиери 810-STO-2

Бели чорапи за жартиери 810-STO-2

Бели чорапи за жартиери с красива, широка дантела...

22.90 лв.

Чорапи за жартиери 874-STO-4

Чорапи за жартиери 874-STO-4

Фини чорапи за жартиери с красива широка дантела. ..

19.90 лв.

Чорапи за жартиери Picantina

Чорапи за жартиери Picantina

Черни чорапи за жартиери, завършващи с красива дантела...

17.90 лв.

Дамски микрофибърен клин 060-2

Дамски микрофибърен клин 060-2

Плътен зимен дамски клин от микрофибър, кардиран от вътрешната страна. Комфортен и топъл - кардираната повърхност запазва топлината на тялото. Кройката на клина е с плоски шевове, които не др..

30.80 лв.

Чорапогащник за бременни Mamma 40

Чорапогащник за бременни Mamma 40...

Медицински чорапогащник за бременни жени, осигуряващ комфорт и поддръжка на корема по време на цялата бременност. С Aloe Vera екстракт.*Уважаеми клиенти, възможно е да съществува забавяне в а..

13.90 лв.

Чорапогащник за бременни Mamma 100

Чорапогащник за бременни Mamma 100...

Специализиран чорапогащник за бременни жени, плътен,  изработен от микрофибър с Aloe Vera екстракт.*Уважаеми клиенти, възможно е да съществува забавяне в актуализацията на реалните налич..

14.90 лв.

Фигурален чорапогащник Scarlet

Фигурален чорапогащник Scarlet

Елегантен чорапогащник за любителите на красотата и новите модни тенденции. Имитиращ 7/8 чорапи, изработен по новата 3D технология. Плътността в долната част е 100 den, а в горната част е 40 ..

19.90 лв.

Фигурален чорапогащник Monica

Фигурален чорапогащник Monica

Фигурален чорапогащник, който изглежда зашеметяващо и създава илюзията за по - дълъг и строен крак.Изработен по 3D технологията, която гарантира комфорт и здравина.*Уважаеми клиенти, възможно..

18.90 лв.

Фигурален чорапогащник Lumia

Фигурален чорапогащник Lumia

Секси чорапогащник на точки, имитиращ чорапи за жартиери. Плътност 40 den.*Уважаеми клиенти, възможно е да съществува забавяне в актуализацията на реалните наличности на продуктите.Очаквайте ..

15.90 лв.

Фигурален чорапогащник Kate

Фигурален чорапогащник Kate

Елегантен фигурален чорапогащник, изработен по 3D технологията, имитиращ 7/8 над коляното, с лъскава нишка в горната част.Горната част на чорапогащника е гладка. Моделът е изработен от микроф..

19.90 лв.

Фигурален чорапогащник Cheryl

Фигурален чорапогащник Cheryl

Фигурален чорапогащник, имитиращ 7/8 над коляното, с червени фигури в горната част.*Уважаеми клиенти, възможно е да съществува забавяне в актуализацията на реалните наличности на продуктите.О..

18.90 лв.

Фигурален чорапогащник Avril
TOP

Фигурален чорапогащник Avril

Елегантен фигурален чорапогащник, имитиращ 7/8 чорапи над коляното, със сребърни нишки.*Уважаеми клиенти, възможно е да съществува забавяне в актуализацията на реалните наличности на продукти..

19.90 лв.

Показани 1 от 15 | 218 (15 Страници)

Чорапи и чорапогащи

В онлайн магазин "Nikol" можете да закупите от голямото разнообразие на дамски чорапогащи, силиконови чорапи, 7/8 чорапи - и други, представени в широк спектър. Предлагаме интересни цветове и стилове, атрактивни цени и безплатна доставка за някои от продуктите в България.


•Фигурални чорапогащи - различни като дизайн и цвят, с интересни фигури, които да подчертаят красотата на вашите крака.

•Класически чорапогащи - здрави и удобни, с ликра, микрофибърни чорапогащи или такива с 3D плетка, за по-голяма здравина.

•Силиконови чорапи - със залепваща силиконова дантела,може да са с ръб, или някаква фигура, или изчистени.Правят краката ви да изглеждат по - елегантни и привлекателни.

•7/8 чорапи - Чорапи, които достигат над коляното.

•Коригиращи и повдигащи чорапогащи - Изработват се от плоски шевове, за да не се виждат под дрехите. В зависимост от модела те могат да за за стягане на бедрата, или за повдигане на дупето, или за прибиране на корема.

•Чорапогащник за бременни - специално за бъдещите майки, направен е така, че да не стяга корема.

•Чорапи за жартиери - за по-специални моменти, закачат се за жартиера.

•Клин - по-тънки, или с по - голяма плътност, подходящи за носене с туника.


Предлагаме доставка на всички поръчки до всяка точка на България, като за някои модели е в сила нашата безплатна доставка.

Покажи повече