Клин против протриване на бедрата


Дантелени ленти против протриване на бедра 506 nero

Дантелени ленти против протриване на бедра 506 nero...

Дантелени ленти за бедра, еластични, със силикон от вътрешната страна. Перфектни за лятото. Подходящи за дамите, които имат проблем с протриването на вътрешната част на бедрата. ..

13.80 лв.

Клин против протриване на бедра от тюл и дантела 505
TOP

Клин против протриване на бедра от тюл и дантела 505 ...

Дамски клин против протриване от тюл.-Кройката е с висока талия-Клинът е изработен от фин, еластичен тюл на полиамидна основа-Крачолите са с дължина до средата на бедрото-В долната част на кл..

22.80 лв.

Клин против протриване на бедрата 505
TOP

Клин против протриване на бедрата 505...

Дамски клин против протриване от тюл.Кройката е с висока талияКлинът е изработен от фин, еластичен тюл на полиамидна основаКрачолите са с дължина до средата на бедротоВ долната част на клина ..

22.80 лв.

Клин против протриване на бедрата 473 black
TOP

Клин против протриване на бедрата 473 black...

Луксозни дамски боксерки - клин в черно. Изработени са от фин и еластичен микрофибър, с широка дантелата с красиви флорални мотиви. Кройката е с висока талия и с къси крачоли. Към дантелата н..

23.40 лв.

Ленти против протриване на бедра 506
TOP

Ленти против протриване на бедра 506...

Дантелени ленти за бедра, еластични, със силикон от вътрешната страна в горната и долната част. Перфектни за лятото. Подходящи за дамите, които предпочитат поли и рокли през летните дни, но и..

13.80 лв.

Клин - боксерки против протриване със стягащ ефект 504
TOP

Клин - боксерки против протриване със стягащ ефект 504...

Луксозни клин - боксерки с висока талия, изработени от еластична дантела, със стягащ и прибиращ ефект.Подходящи за дамите, които имат проблем с протриването на вътрешната част на бедрата.&nbs..

23.90 лв.

Клин - боксерки против протриване на бедрата 473
TOP

Клин - боксерки против протриване на бедрата 473...

Луксозни дамски боксерки - клин в цвят шампанско. Изработени са от фин и еластичен микрофибър, с широка дантелата с красиви флорални мотиви. Кройката е с висока талия и с къси крачоли. Към да..

26.90 лв.

Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)

Клин против протриване на бедрата

Клиновете против протриване на бедра са много подходящи за горещите летни дни. С тях отново ще почувствате комфорта и лекотата при движение.

В зависимост от материята предлагаме няколко модела клин против охлузване - от тюл и от микрофибър. Възможна е и комбинацията от микрофибър и дантела. Дължината на клина против протриване също има значение - има по - къси клинове, които са с малко по - голяма дължина от боксерките., но класическите клинове срещу охлузване са с дължина до средата на бедрото. Предлагаме също и ленти против протриване на бедрата, които са със силикон от вътрешната страна