Защитни маски за лице


Трислойна маска за момче с подвижен филтър

Трислойна маска за момче с подвижен филтър...

Трислойна защитна детска маска за момчета. Външния и вътрешния слой са изработени от полипропилен/полиамид, а в средата има подвижен филтър от пресован памук.Филтърът и двата слоя полипропиле..

4.50 лв.

Трислойна маска за момиче с подвижен филтър

Трислойна маска за момиче с подвижен филтър...

Предпазна трислойна детска маска за момичета. Външния и вътрешния слой са изработени от полипропилен/полиамид, а в средата има подвижен филтър от пресован памук.Филтърът и двата слоя полипроп..

4.50 лв.

Двуслойна маска за момче с метален стек - 8-12 г., с черепи

Двуслойна маска за момче с метален стек - 8-12 г., с че...

Предпазна детска маска за лице - 2 слоя, за ученици. Външният слой е изработен от полиамид/еластан, вътрешният е филтър от плътен нетъкан текстил. Филтърът не допуска проникването на фини час..

6.50 лв.

Двуслойна маска за момиче с метален стек - 8-12 г.

Двуслойна маска за момиче с метален стек - 8-12 г....

Предпазна детска маска за лице - 2 слоя, за момичета. Външният слой е изработен от полиамид/еластан, вътрешният е филтър от плътен нетъкан текстил. Филтърът не допуска проникването на фини ча..

6.50 лв.

Двуслойна маска за момче с метален стек - 8-12 г.

Двуслойна маска за момче с метален стек - 8-12 г....

Предпазна детска маска за лице - 2 слоя, за момчета. Външният слой е изработен от полиамид/еластан, вътрешният е филтър от плътен нетъкан текстил. Филтърът не допуска проникването на фини час..

6.50 лв.

Трислойна предпазна маска за лице с декоративен тюл

Трислойна предпазна маска за лице с декоративен тюл ...

Защитна дамска маска за лице от три слоя. Външния слой е от еластичен тюл с камъчета. Вътрешният слой е от 95% памук и 5% еластан. В средата е пришит филтър от плътен нетъкан текстил, който е..

9.00 лв.

Двуслойна дамска маска с еластична дантела
TOP

Двуслойна дамска маска с еластична дантела...

Защитна двуслойна дамска маска за лице. Външният слой е от еластична дантела, вътрешния е от сертифициран филтър от плътен нетъкан текстил. Филтъра не допуска проникването на фини частици и б..

8.00 лв.

Дамска маска - три слоя с тюл и декоративни апликации
TOP

Дамска маска - три слоя с тюл и декоративни апликации...

Защитна дамска маска за лице от три слоя. Външния слой е от тюл и с декоративни апликации. Вътрешният слой е от памук и еластан, а в средата е пришит филтър от плътен нетъкан текстил. Филтъра..

9.00 лв.

Двуслойна дантелена маска за лице
TOP

Двуслойна дантелена маска за лице...

Двуслойна дамска маска за лице с метален стек. Външният слой е от красива дантела, вътрешният е филтър от плътен нетъкан текстил. Филтърът е сертифициран и не допуска проникването на фини час..

8.00 лв.

Трислойна маска за момчета
TOP

Трислойна маска за момчета

Защитна маска за лице - 3 слоя, за момчета. Външният слой е изработен от памук и полиестер, вътрешният е от памук и еластан. В средата е пришит филтър от плътен нетъкан текстил. Филтърът не д..

5.50 лв.

Двуслойна маска за момичета
TOP

Двуслойна маска за момичета

Предпазна маска за лице за малки госпожици, от два слоя. Външния слой е от памук и еластан. Вътрешния слой е от плътен нетъкан текстил. Плътния нетъкан текстил не допуска проникването на фини..

5.50 лв.

Предпазна памучна маска за лице
TOP

Предпазна памучна маска за лице...

Защитна маска за лице за многократна употреба. Двупластова, от 100% памук, с хигроскопични свойства. Предпазва лицето и лигавицата от директно попадане на частици или слюнка. С плоски ластици..

4.00 лв.

Показани 1 от 12 | 12 (1 Страници)

Защитни маски за лице