Предпазни маски за лице


Двуслойна дамска маска с еластична дантела
TOP

Двуслойна дамска маска с еластична дантела...

Защитна двуслойна дамска маска за лице. Външният слой е от еластична дантела, вътрешния е от сертифициран филтър от плътен нетъкан текстил. Филтъра не допуска проникването на фини частици и б..

8.00 лв.

Дамска маска - три слоя с тюл и декоративни апликации
TOP

Дамска маска - три слоя с тюл и декоративни апликации...

Защитна дамска маска за лице от три слоя. Външния слой е от тюл и с декоративни апликации. Вътрешният слой е от памук и еластан, а в средата е пришит филтър от плътен нетъкан текстил. Филтъра..

9.00 лв.

Двуслойна маска за лице от сатен
TOP

Двуслойна маска за лице от сатен...

Дамска защитна маска за лице от два слоя. Външният слой е от матов сатен, вътрешният е от сертифициран плътен нетъкан текстил. Филтърът не допуска проникването на фини частици и бактерии. Мас..

7.00 лв.

Двуслойна дантелена маска за лице
TOP

Двуслойна дантелена маска за лице...

Двуслойна дамска маска за лице с метален стек. Външният слой е от красива дантела, вътрешният е филтър от плътен нетъкан текстил. Филтърът е сертифициран и не допуска проникването на фини час..

8.00 лв.

Трислойна дамска маска с декоративен тюл
TOP

Трислойна дамска маска с декоративен тюл...

Защитна маска за лице - 3 слоя. Външния слой е от еластичен тюл, вътрешния слой е от памук и еластан. В средата - филтър от плътен нетъкан текстил. Филтърът не допуска проникването на слюнка,..

8.00 лв.

Двуслойна маска за момичета

Двуслойна маска за момичета

Предпазна маска за лице за малки госпожици, от два слоя. Външния слой е от памук и еластан. Вътрешния слой е от плътен нетъкан текстил. Плътния нетъкан текстил не допуска проникването на фини..

5.50 лв.

Предпазна двуслойна маска за лице с метален стек
TOP

Предпазна двуслойна маска за лице с метален стек...

Предпазна маска за лице от два слоя. Външният слой е от полиамид и еластан. Вътрешния слой е филтър от плътен нетъкан текстил. Филтърът не допуска проникването на фини частици, слюнка и бакте..

7.00 лв.

Предпазна маска за лице от нетъкан текстил
TOP

Предпазна маска за лице от нетъкан текстил...

Защитна маска за лице с оформящ ръб, изработена от два слоя плътен нетъкан текстил, който филтрира въздуха. Не се глади. Пере се при температура 60 градуса...

6.50 лв.

Четирислойна предпазна маска за лице с джоб
TOP

Четирислойна предпазна маска за лице с джоб...

Предпазна маска за лице, изработена от два слоя памук/полиестер и подвижен филтър от двуслоен нетъкан текстил.-Филтърът от нетъкан текстил е сертифициран и не допуска проникването на фини час..

7.00 лв.

Предпазна маска за лице
TOP

Предпазна маска за лице

Защитна маска за лице за многократна употреба. Двупластова, от 100% памук, с хигроскопични свойства. Предпазва лицето и лигавицата от директно попадане на частици или слюнка. С плоски ластици..

4.00 лв.

Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)

Предпазни маски за лице