Модни тенденции пролет/лято 2019

През пролетта и лятото на 2019 год. можем наистина да бъдем смели! Това показват и тенденциите завладели световните модни подиуми. Ако някога ви се е искало смело да заявите себе си, сега е моментът да покажете своята индивидуалност чрез наситени цветове, разнообразие от принтове и нежни детайли.

Световноизвестните дизайнери се обединяват около няколко модни тенденции, които, разбира се, оказват влияние и върху бельото и банските за сезон пролет / лято 2019 г. Нека обърнем заслуженото внимание на по-открояващите се от тях поотделно.

Точките се завръщат! Закачливи, в разнообразни размери и вариации, точките отново завладяват нашия гардероб и могат да бъдат забелязани като детайл в бельото, при чорапогащниците, нощници и пижами. 

                                                                                        


Огромно е разнообразието на предложенията на точки при банските. Ето някои от нашите актуални предложения в крак с най-новото от света на модата.

                                                                    


                                                                                                            


В случай, че не сме задоволили любопитството ви относно всички възможни варианти за тенденцията за точки, заповядайте в нашите магазини! Гарантираме ви, че там ще откриете още интересни и горещи предложения подчинени на тази модна тенденция!
Нека за малко оставим точките, които завладяват света и да обърнем поглед към все по-модерните принтове. Имаме добра новина за всички смели дами почитателки на животинските принтове. Тази година отново можем да се насладим на тяхното разнообразие. Като допълнение и за да подчертаем още повече женствеността, ви представяме и другата тенденция тази година, в продължение на предходните сезони, а именно модели с голо рамо. 

                                                                  

Освен това, хит на модните подиуми се оказват принтове „тип шал”. Още по-интересни и нестандартни предложения може да откриете, когато се потопите в смелото съчетаване на различни принтове. Тук комбинациите са безкрайни и могат да отговорят на интереса на тези дами, които искат да подчертаят своята индивидуалност и стил - интересни съчетания между флорални, геометрични принтове и принтове „тип шал”. Ето и избрани предложения от нашите магазини. 

                                                                                                               


Лято 2019 г. обещава да бъде горещо и дръзко, изпълнено с много настроение, слънце и прятни емоции. 


И накрая, но не на последно място, нещо за нежните и романтични дами – панделки! Модна тенденция, която неизменно е свързана с деликатно бельо, малък детайл, който създава настроение, придава стил и, разбира се, се превръща в малка закачка, когато малък детайл е добавен, за да разнообрази един иначе класически модел. Насладете се на няколко наши предложения по-долу и не се колебайте да посетите магазините ни, за да откриете много други!


Продукти