Чорапогащника - красота и мода

Всяка една дама с пола и чорапогащник винаги изглежда привлекателно в очите на срещуположния пол, затова и всяка жена купува и носи чорапогащник. Добре подбраните цветове или фигури винаги придават изисканост на тоалета, затова е много важно да съобразим чорапогащника с дрехите.

В по-топлите месеци можем да изберем чорапогащник 15 или 20 ден, като за дамите които не са с идеални пропорции има специални чорапогащи със стягане на корема или такива с  " push up " ефект, които не само стягат, но и придават така наречения бразилски ефект.

За най-официалните поводи има чорапогащи 8 или 10 ден, които нямат ограничител отпред на пръстите, без ограничител са в горната част, колана им е по-широк, за да няма впиване и имат памучно парче, за да може да се носят без бельо и да не се очертават под елегантните дрехи.

За зимата са подходящи 100 ден и нагоре, като с увеличаване на плътността чорапогащника става все по-непрозрачен, а вече тези с плътност 500 ден са ватирани и отвътре.
Естетически не е добре да се съчетава цвета на чорапите или чорапогащника с дрехата, по-добър вариант е да се съобрази с цвета на  обувката, като така се постига по-елегантна визия и илюзия за по-дълъг крак.

Модни тенденции есен/зима 2018/2019


Модните тенденции при чорапогащите непрекъснато се менят, но има фигури, които винаги са актуални. Фината и ситна мрежа винаги стои добре независимо от това дали я съчетаваме с ежедневен или вечерен тоалет. Безспорно един от най-актуалните десени за сезона са точките, които стоят прекрасно на всяка една дреха и придават любопитен и интересен акцент във визията ни.

Като моден аксесоар в последните сезони се наложи и чорапогащник имитиращ чорап над коляното. Може да го комбинирате от спортна обувка до обувка с висок ток, като винаги ще освежи визията ви.

За празниците,които наближават може да изберете чорапогащник със сатенен блясък или сребърна нишка, като добре подбрани могат да допълнят перфектно визията ви.


Препоръчани продукти

Продукти