Бодито - комфорт и удобство

Бодито - едно от най-практичните новости в света на модата, което  възниква сравнително скоро през 80-те години на миналия век, създадено за първи път от дизайнерката Дона Каран. За едни е символ на удобство и комфорт, за други изключително неудобно и трудно за закопчаване. Основното им предимство е, че са плътно по тялото и едновременно го топлят.          

                                                                                              

Има различни видове бодита, които се предлагат в магазините. Едните са еротичните бодита, изключително сексапилни и женствени, при които преобладават много дантели и тюл, създадени за най-интимните моменти. Другите са памучните, изчистени и изработени от естествени материи и топлещи на кръста, незабележими под дрехите при напрегнатото ежедневие. Те могат да са с тънки и дебели  презрамки, къси  и дълги ръкави или твърди чашки. Дори може да заменят изцяло блузата. Друг вид боди е стягащото боди, прибиращо корема или изцяло извайващо тялото. То ще повдигне вашето самочувствие, като свали един размер надолу от този, който носите и ще прибере ако има нещо излишно около талията.

Един от най-важните моменти е когато избирате бодито е да прецените точния размер, като видите еластичността на материята, има ли възможност да се коригира презрамката и вашата височина. Ако дамата е висока  си вземе малък размер има вероятност бодито да е неудобно и закопчалката да се впива. Хубаво е, ако не е от естествени материи да го носите с бельо отдолу. Новите бодита с бразилиани са направени така, че да не се очертават под лепнали дрехи и панталони.

Бодито като горна дреха е едно от най-практичните, подходящо за напрегнатото ежедневие на работещите жени, подходящо за под сако или пуловер. Изработено в много кобминации,като риза, съчетание на памук и дантела, тюл и пайети, с подходящия модел може да се чувстате добре във всяка ситуация, съчетавайки го с пола, сако или панталон.

И все пак въпреки многото плюсове и минуси то си остава едно едно от най-практичните попълнения в дамския гардероб, интригуващ и за дамите и за мъжете. Почти всяка дама е пробвала и носила боди, но на пазара винаги има нови и нови артикули и винаги е хубаво да се пробват нови неща. Виж нашите нови предложения и избери едно от тях.


Продукти